МИ ЗНОВУ ПРАЦЮЄМО!
У ДАНИЙ МОМЕНТ ВІДПРАВКИ ЗДІЙСНЮЮТЬСЯ У ВІВТОРОК ТА П`ЯТНИЦЮ!
Ми смажимо каву в основному для роздрібного продажу в своєму інтернет-магазині, а так само і для кав’ярень. Обсмажування проводиться на професійному обладнанні (Ростер), за власною технологією (отриманої досвідченим шляхом), завдяки якій, кожен сорт кави максимально розкриває свої індивідуальні смакові характеристики. Обсмажуємо невеликими партіями, приблизно 1-2 рази на тиждень. Основна мета - якісний продукт. Що для цього робиться? На етапі закупівлі:
- Закупівля сировини (зелена кава) тільки у одного перевіреного імпортера. Таким чином, отримуємо стабільно якісні позиції, без сюрпризів.
- При закупівлі в пріоритеті не низька ціна, а тип якості кави та рік врожаю. На момент написання даної статті (15.07.20) це врожаї 19/20-х років. Чи не закуповуємо каву старше 2-х років, з тієї причини, що навіть за ідеальних умов зберігання кава старіє, висихає, набуває дефекти тривалого зберігання, у результаті чого отримуємо непоказну суху чашку, інакше кажучи, «просто каву» і не більше.
- Закуповуємо максимально високу якість для кожного сорту. Наприклад, Бразилія Сантос беремо файн кап, а не гуд кап. Нікарагуа, Гондурас - SHG EP (що говорить про те, що дана кава вирощена на самому високогір’ї для конкретного регіону і пройшла європейську підготовку перед експортом) і т.д.
Зберігаємо свіжообсмажену каву в спеціальних харчових контейнерах, на які є сертифікати про відповідність пластика до харчового. Фасовка виробляється безпосередньо в день відправлення, то ж стосується помелу кави - робимо помел за Вашим вибором, якщо в замовленні вказано «мелена». Абсолютно будь-яку каву можемо змолоти, тут же упакувати і готувати до відправки. Абсолют кава - це не тільки якість кави, знижки постійним покупцям, але і оперативна відправка замовлень щодня (крім неділі). Не потрібно спеціально чекати обсмажування, якогось певного дня відправки і т.п. Просто замовляйте каву, яка є в наявності (актуальне наявність на сайті) і ми відправимо Ваше замовлення якнайшвидше. Як правило, в день замовлення або на наступний робочий день (якщо замовлення було в неробочий час)
Свіжообсмажена кава - чому це має значення?
Знаєте, що цікаво в світі кави? Кожна чашка по-своєму унікальна: в свіжообсмаженої каві настільки багато різноманітності, стільки смаків і відтінків, стільки інтриги! Різноманіття моносортів, купажів (сумішей), способів приготування та пристосувань для цього дозволяють насолоджуватися кавою як в перший раз знову і знову! Чому стільки акценту на «свіжообсмажену»? Кава - продукт, який має термін зберігання до 2-х років, допустимий і загальновідомий. Однак, вже через місяць після обсмажування, вона починає втрачати свої смакові властивості, якою б правильною не були упаковка та спосіб зберігання. Кава старіє і це ніяк не зупинити. Наприклад, якщо спочатку в чашці повинні бути такі смаки як: бергамот, квітковий, пряний, через тривалий час зберігання, з цього набору смаків може залишитися лише якась невиразна трав’янистись. Свіжою кава вважається, якщо вона зберігається не довше місяця з моменту обсмажування. Ідеально: вжити в період 1-2 тижнів після обсмажування. Варто відзначити, занадто свіжа кава (відразу після обсмажування) має дуже цікаву властивість бути нестабільною. В одній чашці Ви можете отримати бажаний солодкий фруктовий букет, але в наступній, абсолютно такий же (за способом приготування і співвідношенню води і кави), буде якийсь розмитий, інший смак, можливо прояв димних відтінків, деякої незавершеності в смаку. Після обсмажування кава повинна «відпочити», мінімально - 3 дні. Для приготування в еспресо - не менше 5-ти днів. Ось протягом 1-2 тижнів і до місяця після обсмажування рекомендується вжити каву. Компанія Абсолют Кава - Ваш постійний і надійний постачальник кави, яка не підсуне погану, згорілу, або не ту каву, яку Ви замовляли. Чесна кава - наша основна ідеологія. Ніяких домесей робусти замість арабіки, сорт в упаковці завжди відповідає наклейці і власне Вашому замовленню. Якщо чогось немає, ставимо на сайті «немає в наявності» до наступного обсмажування.